Küçüklüğümden bir mahalledeki fırının önünden geçerken dumanı üstünde taze ekmek kokusunu unutmam bir de annemin eczanesine girdiğimdeki taze ilaç kokusunu.

Hatırladınız mı mahallenizdeki Eczacı Hanım’ın perdenin arkasına geçip hünerli elleriyle hazırladığı, Eczacı Bey’in gözlüğünü burnuna düşürüp pür dikkat incelediği reçetede yazan formülü fasitle hesaplayıp yaptığı ilaçların kokusunu?

Yıllar geçti üzerinden. Ekmekler küçüldü, ilaç kokusu azaldı. Glütensiz ve proteinli ekmekler de, kutu kutu ilaçlar da kokmuyor artık eskisi gibi. Peki, eski olan mıdır asıl olan yoksa eskinin tecrübesini geleceğe taşıyan mıdır güçlü kalan?

Ekmekleri bilemem ama ilaçta durum artık farklı!

Galenik Ecza olarak majistral ilaçta yenidünyayı Türkiye’ye getiriyoruz.

Modern majistral dünyasının önde gelen firmalarından biri olan Fagron ‘un Türkiye distribütörlüğünü alarak dünya standartlarındaki hizmetlerimizi bir adım daha ileri taşımış bulunuyoruz. Cilt tipine özel baz kremlerden transdermal kremlere, lolipop şeklinde ateş düşürücülerden köpük formda majistral ürünlere kadar uzanan geniş ürün yelpazesiyle kişiye özel tedaviyi ön plana alan Modern Majistral’ i sizlerin ve hastalarımızın hizmetine sunmak Galenik Ecza olarak bizler için büyük bir onurdur.



Fagron kimdir?

Fagron, 1990 yılında Rotterdam (Hollanda) ‘da kuruldu ve yenilik, kalite ve çözüm odaklı düşünceye önem vererek majistral alanında 7 yıl içinde pazar lideri oldu. Fagron’un başarılı stratejisi, tüm dünyadaki hekimler için tedavi seçeneklerini genişletirken, hastaların yaşam kalitesini artırmış ve Fagron kişiye özel tedaviyi optimize etmeye ve geliştirmeye odaklanmıştır. Benzersiz iş modeli, inovasyon ve ürün geliştirmeye yapılan yatırımlarla Fagron, şu anda Avrupa, Amerika, Orta Doğu, Afrika, Asya ve Pasifik’te toplam 35 ülkede faaliyet göstermekte, ürünlerini 60’ın üzerinde ülkede 200.000’den fazla müşteriye ulaştırılmakta ve majistral alanında liderlik etmektedir.

Ne dersiniz? Hikâye daha yeni başlıyor.

Galenik Majistral ile yepyeni başlangıçlara...