Sayın Eczacımız,
Eczacının sanatı olan ‘’Majistral Üretim’’ faaliyetlerinin etkinleştirilmesi ve geliştirilmesini sağlamak amacı ile Majistral Eczacılar Derneği kurulmuştur. Galenik Ecza ailesi olarak sizlere sunduğumuz “Modern Majistralde Yeni Dünya”yı hep daha ileri taşımak için Majistral Eczacılar Derneği’ne 50 yıllık tecrübemizle destek vermekteyiz.
Sizleri de bu ortak amaçlarımıza katkıda bulunmak ve çalışmalarımızdan faydalanmak üzere, kurucu üyelerinden biri olmakla gurur duyduğumuz Majistral Eczacılar Derneği’ne üye olmaya davet ediyoruz.
https://bit.ly/majistralecza linki üzerinden ve 0 531 394 37 32 dernek sekreteryasından destek alarak derneğe üye olabilirsiniz.
Dernek üye eczacılarımıza uygulayacağımız özel indirimlerimizin yanı sıra üyelik işlemleri için derneğe göndereceğiniz dekontun açıklama kısmına “MODERN MAJİSTRAL” yazmanız durumunda, yakın dönemde faaliyete geçecek olan https://galenikecza.com.tr/ adresinden yapacağınız ilk online alışverişinizde %5 oranındaki indirim çeki hesabınıza ayrıca tanımlanacaktır.
Saygılarımızla,
GALENİK ECZA